lördag 16 mars 2013

9 månader

Det är hola baloa i huset, härligt bebis pratande och skrik. "Man hittar liksom rösten". Lyssnar just nu på karius och baktus, de där små tandtrollen. De skrek precis, gör inte som din mamma säger ( i syfte på, borsta inte tänderna)! Och när man tittar upp från lappen så är han på väg in i biblioteket, en himla fart det är på lillen. Kryper riktigt snabbt nu! Älskar honom otroligt mycket!

Vi var på babyrytmik i går, trevligt! Mammorna diskuterade efteråt  på fikan (jag hade fullt upp med att mata fimps, lite besvärlig när man är ute), om att sluta amma vid ca 4 månader-6 månader, man ville ju ha brösten för sig själva, "bli sig själv igen", det är ju 6 månader av hela sitt liv, det är jobbigt. Men de kanske har en livsstil  med mycket uterännande och festande?

Jag ammar fortfarande, fimpe kommer först. Dock blir det mest hemma, på morgonen med riktig mys och den gröna filten med elefanter och krokodiler, på natten och ibland när man ska komma till ro under dagen. Det funkar för oss, har liksom haft mina 35 års egentid!

Nu är fimpe kinkig, lite efterrätt ska serveras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar