onsdag 21 mars 2012

Kaffe!

Läste för ett tag sedan att det har öppnats en Starbucks på centralstationen i Malmö! Artikeln i sydsvenskan var väldigt negativ, typ om att många starbucks har fått läggas ner, att det är bara för juppisar. Jag tycker att det är positivt i alla fall! För utom att butiken ligger på andra sidan "jordklotet" är aldrig på det hållet. Dessutom är jag gravid och "får" ej dricka kaffe för min man. Har som sagt bott i England, London i 5 år och blev beroende av Starbucks, sen har de den där goda cinnamon swirl, nästan som svensk kanelsnäcka.






Vaknade tidigt i morse av att Alexander sparkade! Hade svårt att somna om, men somnade till slut. I går kväll var det hola baloa, hela magen rörde sig, slår han kullerbyttor! Undra om det är några knutor på navelsträngen!

Dagen började med havregryns gröt med hallon & pommegrate sylt , linfrö+ mjölk. Grönt te med lemon och smörgås + alla vitamin tabletter. Omega -3, vitamin D, ACO Gravid, folsyra, vitamin- E. Blir Nifferex senare (järn). Har ätit blåbärs och hallon muffins!

Nu blir det en promenad i solskenet!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar