lördag 26 november 2011

KUB-TEST

Har fått remiss för KUB-TEST den 15 december, är då i vecka 13+2. Man kan se könet i vecka 14, men det är kanske för tidigt att se något när vi är där, vill att det ska vara 100% säkert att man ser vilket kön det är om jag ska få reda på det. Annars får vi vänta till vecka 19. Nästa vecka ska jag ta blodprov som man gör i samband med KUB-TESTET. Det finns specialistläkare som säger att den typen av biokemiska (blod) test inte alltid är tillförlitliga vid IVF-graviditeter då den tidigare hormonstimuleringen kan påverka utslaget. Inte så att hormoner finns kvar men de kan ha påverkat kroppen på olika sätt.
I alla fall mäter man nackspalten och vi får ett svar där.

Vaknade i morse och tyckte att livet var underbart! Såg bilder framför mig när jag höll vårt barn. Vill köpa söta bebiskläder och saker, men får vänta i alla fall till vecka 20. Undrar om man ska köpa strl 50 eller 56, jag måste fråga min systerdotter som är 37 år och har två barn som är 5 år och 1 år, eller min syster som är 31 år och har en dotter som är 13 år. Min syster ska få en pojke i Februari!

Snart är är det jul  och det känns så mysigt. På söndag ska jag sätta upp advents sakerna!

Kattens tillstånd är sådär, har två sår på vardera sida på tjockis gumpen, men de ser ut att läka bra. Min man ringde till Tigers ägare och berättade var deras katt höll hus om dagarna, de verkar vara förstående och sa att de ska hålla Tiger inomhus i några dagar, FÖR DE HAR INGEN KATTLUCKA! Vi har skaffat kattlucka för att VÅR KATT ej ska behöva vara ute och frysa på vintern, men nu måste den vara låst utifrån så om vår katt går ut får han vara utelåst. Jag är ju hemma för det mesta och bara ute några timmar om dagen när min man är bortrest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar