söndag 29 april 2012

Söndag

Vaknat. Mannen håller på att sätta i hop lillens byrå, en vit snow byrå från MIO. Jag har tvättat lakan, påslakan, filtar som jag ska lägga ner i den. Ska stryka lite. Har visst glömt att fota täckena, de är supersöta, Mumin och Tummen. Ska försöka lära mig att använda systemkameran och ta lite bilder på kläder också. Shoppade i går! Lillen har det mesta i klädväg nu allt från 50, 56, 62, 20% i 50, 60% i 56, 20% i 62.

Babyrummet är inte färdigt på länge, Alexander ska ligga hos oss den första tiden. Spjälsäng + babynest i vårt sovrum. Tänker på plötslig spädbarnsdöd, vill höra honom andas. Annars kliar det i fingrarna att få inreda baby rummet.

Vi ska väl åka till babyringen och byta lite saker i veckan, alltså det här vagn settet från Emmaljunga med täcken etc. Det står handtvätt dessutom är måttet 80X80 men andra täcken och påslakan är 70x80. Vi ska dessutom hämta hem Brio sängen och skötbordet.

Boet verkar väl bli klart snart även om det behövs lite fler saker, mest smågrejer. Ska vi hinna klart? Tror knappast att lillen bryr sig men det är skönt att ha allt till hands. Det är väl så att man ska vara hemma de första veckorna och bonda?

Ska visst bli 18 grader varmt i dag, synd att det blåser. Blir nog en promenad lite senare.


Nu ska det strykas!




Önskar alla en trevlig Söndag!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar